dailymomon


ANYER…
May 17, 2010, 8:18 am
Filed under: Uncategorized

chuo senko parteh….hehehe….tgl 30 april sampai 2 may kemaren aku dan teman-teman dr chusen berangkat ke anyer utk vacationg bersama….well berhubung sedang ‘dapet’ jadi disana aku tidak berenang (maklum hari 1-2-3)…tapi walau gak bisa berenang, i still enjoying the vacationg….^^ 

lot fun in there… starting with beach activities, BBQ, night party and well gossiping hehehehe (maklum yg ikut kebanyakan cewe) ^^ here some pic from OUR VACATIONG…

enjoy it…

permainan subuh2 pascal-willa (SO GAY) wkwkwkwkw….

pesan untuk dendi by willa ^^

prima – efa (swimming section) 

ayu – virna – indah at jump to the pool

sea activities indun – debby – efa – intan – virna – ayu – prima – willa – bani

me while taking all people pic (at the beach)

after banana boat. willa – efa -intan -debby – virna – pascal

night barbeque debby – intan – efa – virna – ayu

shrimp BBQ by willa

after BBQ me and willa

parteh at infront villas indun – ayu -intan – me – efa

dance with other

beach parteh ^^ drunk drunk drunk 



In Alice Shoes
May 6, 2010, 6:25 am
Filed under: design, Uncategorized



Demam Alice…..

itu yang pertama terlintas di benakku, walau alur cerita filmnya tidak memuaskan hasrat alice di kepalaku, paling tidak visualnya lumayan memuaskan ^^ sebenarnya gara-gara membuat llustrasi ILA (www.iloveajurette.com) untuk alice collection, jadi makin iseng gambar-gambar alice dalam versi vampir (hahaha gak tau dari mana deh tuh ide dateng)….semuanya serba iseng….dan jadilah In Alice  Shoes…hope you like it….



see from far
April 9, 2010, 10:35 am
Filed under: design

ƪ(‾ε‾“)ʃ hahaha…..kerjaan iseng, yang melatih kesabaran…..liat dari jauh ya ^^…lalu tebak siapakah dia…

Ini Detailnya



ILOVEAJURRETE
April 9, 2010, 6:38 am
Filed under: design

Wiiiii….dah lama gak nulis blog…ehehee…..

Awal maret kemaren, sahabatku ata menghubungiku, dia minta tolong dibuatkan illustrasi Alice in Wonderland untuk tema web Collection I Love Ajurette (Boutique ata dan mba citra)….pertama yg terlintas adalah EXCITED!!!! hehehe…i draw some, trus stress krn bingung…cari2 referensi Alice…trus sketch2 lagi…gak suka langsung buang…hahaha akhirnya jadi juga, walau sedikit gak pede….krn menurut gue masih kurang banget, jauh dr perfect, but thanks god ata suka ^^…..trus ata tambahin backgroundnya jadinya WOW….kerennn, here the result….


Kalo mau liat webnya here the link iloveajurrete.com…..semua koleksinya lucu-lucu banget…..cek it out guys ^^



Big Brothers Wed
January 15, 2010, 7:34 am
Filed under: Uncategorized

here some pic of my big brother wed party….




whooga ugg boots
December 4, 2009, 6:39 am
Filed under: Uncategorized

Ugg Boots
You’ve found the world’s most comfortable boots. The thicker merino sheepskin used in our ugg boots cools your toes in summer and warms in winter to produce a supremely comfortable 22 degree constant temperature. Unlike other footwear, ugg boots are made from a natural insulator. Constantly circulating air prevents heat exchange keeping you comfortable regardless of the temperature. With thicker sheepskin we offer greater insulation, comfort and strength.

Win a pair of ugg boots in 2 simple steps. Open to everyone in every country!

just click ugg boots to get a chance win this ugg boots…

There will be winner every each month as they will draw monthly.



KERLI
November 24, 2009, 6:55 am
Filed under: music video

i like her video, her concept, and the wardrobe…. i guess gaga look like her, on pockerface video…hahaha (heart her video n song)

enjoy it!